January 2019

	January 2019							
Sunday	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday		
8:00am Cycling (60 MIN)	5:30am Cardio/Strength (45 MIN)	5:30am Cycling & Abs (60 MIN) *1	5:30am Cardio/Strength (45 MIN)	5:30am Cycling & Abs (60 MIN)	5:30am Strength Circuit (45 MIN)	7:00am Strength Circuit (60 MIN) *26		
	6:15am Cycling (30 MIN) *28th	8:30am Virtual Yoga (60 MIN)		6:15am Cardio Kickboxing (45 MIN) 8:30am Virtual Yoga (60 MIN)	6:15am Cycling (30 MIN)	9:00am Cardio Kickboxing (45 MIN)		
	10:00am Silver Sneakers (60 MIN)	10:00am Silver Sneakers (60 MIN) *1	10:00am Silver Sneakers (60 MIN)	10:00am Silver Sneakers (60 MIN)	<i>a</i> : 1	9:00 Zumba on the 19th (45 MIN)		
	11:15am Water Aerobics (45 MIN)	11:30am Water Aerobics (45 MIN) *1	36	11:30am Water Aerobics (45 MIN)	7 /11/1	1		
	12:00pm Pump (45 MIN)	12:00pm Cycling (30 MIN) *1	12:00pm Virtual Cycling (30 MIN)	12:00pm Pump (45 MIN)	12:00pm Cycling (30 MIN)			
	1		4:30pm Discover Cycling (30 MIN)	12		<u>Instructors</u> DARLA BOEN JEAN JANISCH		
	5:15pm Zumba Glow (45 MIN)	5:30pm Muscle MAX (45 MIN) *1	5:15pm Zumba Glow (45 MIN)	5:30pm Muscle MAX (45 MIN) *17th		ASHLEY BEITO KATIE WALRATH SHERRIE ENGEN SNOOKI BONDY		
	6:00pm CORE MAX (20 MIN)	6:20pm Water Aerobics	6:00pm Pump (45 MIN)	6:20pm Water Aerobics		DANE FROILAND MARIT KNUTSON KELSEY DZIENGEL		
	6:30pm Yoga Flow (60 MIN)	(40 MIN) *1 *15th held on the 14th *22nd held on the 21st	1	(40 MIN) 6:30pm Hatha Yoga (60 MIN) *31	SIGN UP FOR CLASSES IN	JOLENE MAMMEN		
		7:00pm Cardio Kickboxing (45 MIN) *1	Ţ,		ADVANCE WITH OUR APP OR ONLINE: WWW.MINDBODYONLINE.COM	MICHAEL NELSON DIANE LION		
WELLNESS CENTER SANFORD HEALTH		There will be no classes held on January 1st			*DATES OF NO CLASSES	Find us on Facebook		
1720 HWY 59 SOUTH TRF, MN (218) 683-4367		HAPPY*NEW*YEAR			VIRTUAL CLASSES AVAILABLE DURING STAFFED HOURS AND UPON ROOM AVAILA- BILITY	trf_wellnesscenter Instagram		