March 2020

iviarch 2020						
Sunday	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday
Instructors DARLA BOEN JEAN JANISCH	5:30am Cardio/Strength (45 MIN) 6:15am Cycling (30 MIN)	5:30am Cycle & Abs (60 MIN) 5:30am Strength Circuit (60 MIN)	5:30am Cardio/Strength (45 MIN)	5:30am Cycle & Abs (60 MIN) 5:30am Strength Circuit (60 MIN)	5:30am Strength Circuit (45 MIN) 6:15am Cycling	7:00am Cycling
ASHLEY BEITO KATIE WALRATH	(SO MIN)				(30 MIN) 8:00am Better Balance	Circuit (60 MIN) *28
SHERRIE ENGEN SNOOKI BONDY DANE FROILAND MARIT KNUTSON	10:00am Silver Sneakers (60 MIN)	10:00am Silver Sneakers (60 MIN)	10:00am Silver Sneakers (60 MIN)	10:00am Silver Sneakers (60 MIN)	(60 MIN)	8:30-10am Kids Open Gym
KELSEY BURMEISTER KJELSY STUEBER ALICIA HAVILAND JOLENE MAMMEN	11:30am Water Aerobics (45 MIN)	11:30am Water Aerobics (45 MIN)		11:30am Water Aerobics (45 MIN)		
RENE MOONEY DIANE LION GYMNASTICS STAFF	12:00pm Pump (45 MIN)	12:00pm Cycling (30 MIN)	12:00pm CORE MAX (45 MIN)	12:00pm Pump (45 MIN)	12:00pm Cycling (30 MIN)	
	3:30-4:45pm Open Gym		3:30-5:15pm Open Gym	3:30-5:15pm Open Gym		
*DATES OF NO CLASS		4:45pm Cardio Kickboxing (30 MIN)				
SIGN UP FOR CLASSES IN ADVANCE WITH APP OR ONLINE:	5:15pm Zumba Glow (45 MIN)	5:30pm STRONG (30 MIN)	5:30 Cycling (45 MIN)	5:30pm STRONG (45 MIN)		Instagram @trf_wellnesscente
MINBODYONLINE.COM MINDBODY	5:20 Cycling (45 MIN)	5:45pm Yoga for Beginners (60 MIN)	5:30pm Zumba Glow (45 MIN)	6:20 Yoga Core Flow (60 MIN)		Find us on Facebook
VIRTUAL CLASSES & KIDS OPEN GYM	6:00pm CORE MAX (20 MIN)	6:00pm Pump (45 MIN)		6:20pm Water Aerobics (40 MIN)		
AVAILABLE DURING STAFFED HOURS UPON REQUEST	6:30pm Yoga Flow (60 MIN)	6:20pm Water Aerobics (40 MIN)				
					WEL	LNESS
WELLNESS C					CI	ENTER
1720 Highway 59 S. Thief River Falls, MN 56701					SA	ANF: PRD
sanfordhealth.org Keyword: trf wellness						